internationaal voetbaltoernooi jongens en meisjes

Een goed en gezellig staaltje voetbal met veel plezier en inzet. Uit alle hoeken van het land en zelfs uit ’t buitenland kwamen vele teams de velden van VV Dedemsvaart verkennen. Teams uit Duitsland, Engeland en Nederland streden om de prijzen. 8 juni werden de wedstrijden gespeeld voor de teams D en C, in de ochtend weliswaar. Iedereen dus vroeg uit de veren.

SV Raalte was goed vertegenwoordigd, D1, D2 en meisjes D3M waren allen afgereisd richting Dedemsvaart. Eenmaal aangekomen kwam het water met bakken uit de lucht vallen, een aantal flitsen maakte de sfeer helemaal compleet. De eerste wedstrijden gingen later van start, rond de klok van 9.15 uur werd er afgetrapt, na een korte 8 minuten, klonk het over de velden, ‘’Heren scheidsrechters wilt u af fluiten, tijdens onweer wordt er niet gespeeld’’. Dit ging even door, daarna klaarde het op en kon er bijna in het zonnetje worden gevoetbald.

De teams van Raalte deden het aardig, de jongens van D2 lieten de meiden van Raalte heel, ze waren erg lief op het veld voor de meisjes. De wedstrijd eindigde dan ook in een 0 – 0, deze uitslag zou D2 later even opbreken. D1 was aardig op dreef al ging dat ook niet al te makkelijk. In de derde wedstrijd kreeg Aron Venema nog een aardige trap tegen zijn hoofd, Aron wilde de bal wat laag wegkoppen en de tegenstander wilde de bal trappen, maar raakte de speler op het voorhoofd.

D2 werd derde in de poule op één punt na waren ze tweede geweest. De meiden hebben een staaltje voetbal laten zien, ze zijn tot veel in staat, helaas dropen zij ook af nadat ze vier wedstrijden hadden gespeeld. D1 bereikte de halve finale en kregen daar D2 van Dedemsvaart tegenover zich. De wedstrijd werd gewonnen. In de finale stond de organiserende vereniging tegenover hen Dedemsvaart D1, helaas bleek dit elftal te sterk voor Raalte D1, met opgeheven hoofd konden alle drie de teams van Raalte huiswaarts keren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.