informatieavond zonnepanelenactie olsterzon

De vereniging Aardehuis in het Holstohus houdt op 28 juni een informatieavond over de zonnepanelenactie Olsterzon, het gaat om subsidie voor particulieren uit Olst en omgeving.

De Vereniging Aardehuis bouwt vanaf de tweede helft van 2011 een wijkje met 0-energiewoningen in Zonnekamp-Oost. Alle elektriciteit binnen deze aardehuiswijk wordt verzorgd door zonnepanelen. Tot 1 september kan bij de provincie Overijssel subsidie worden aangevraagd speciaal voor collectieven van particulieren. Dat scheelt namelijk zo’n 35 % op de aanschafkosten. Bewoners van Olst, Wijhe, Den Nul, Boskamp, Welsum, Wesepe, Boerhaar, Broekland, Middel, Eikelhof, Duur, Fortmond en Hengforden kunnen ook meeprofiteren.

Ferdi Hummelink, lid van de Vereniging Aardehuis en werkzaam bij Independent Solar Systems, vertelt deze avond hoe je mee kunt doen om subsidie te krijgen. Hij zal ook iets vertellen over de subsidievoorwaarden, de technische haalbaarheid van zonnepanelensysteem op je dak, de kosten, de terugverdientijd en de financieringsmogelijkheden.

De avond begint op 28 juni om 20.00 uur in het Holstohus, aan de Jan Schamhartstraat 5, Olst. Voor meer informatie ga je naar staging2.aardehuis.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.