horstrijders winnen verenigingsspringen

De Horstrijders uit Broekland heeft zaterdag de verenigingsspringwedstrijden van De Heemruiters in Mariënheem gewonnen. Aan de wedstrijden deden maar liefst tien vereniging, allen bestaande uit vier ruiter/amazones, mee. De springwedstrijd werd dit jaar voor de derde keer gehouden.

Het doel is om de verenigingen het gevoel te laten ervaren dat ze niet alleen rijden, maar voor een vereniging. Je doet het met z’n allen. Gezelligheid en sportiviteit staan voorop. De eerste prijs was een geldbedrag van 500 euro. Voor de vereniging natuurlijk.

Er werd deze dag goed gereden en het was een lust voor het oog. De eerste omloop was een parcours klassiek van tachtig centimeter. Het tweede parcours bestond uit een jachtparcour en elke fout betekende vier strafseconde. De finale bestond volledig uit een jachtparcours met bonushindernissen.

Het ging hard en soms met gevaar voor eigen leven. Alles voor de vereniging. Uiteindelijk werd De Horstruiters eerste, gevolgd door Palthe Ruiters uit Haarle en De Heemruiters uit Mariënheem.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.