hoe zit dat precies met de rozenstraat

Naast reguliere eengezinswoningen worden ook woningen voor senioren (levensloopbestendige woningen), startersappartementen en onzelfstandige wooneenheden gerealiseerd. De Rozenstraat zelf zal ten gevolge van de nieuwe inrichting enigszins worden verlegd.

Op woensdag 22 juni wordt er een inloopavond voor het ontwerp bestemmingsplan “Raalte Kern, omgeving Rozenstraat” in het Raalter gemeentehuis gehouden. Tijdens de inloopavond kun je het bestemmingsplan inzien en zijn medewerkers van de gemeente Raalte en SallandWonen aanwezig om vragen te beantwoorden. Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf donderdag 16 juni 2011 zes weken ter inzage op het gemeentehuis in Raalte. Gedurende deze periode kan een zienswijze worden ingediend.

De inloopavond duurt van 18.30 uur tot 20.30 uur. Het gaat er vast druk worden. Eerder meldden we al dat de gemeente Raalte zelfs verwacht dat er bezwaar komt tegen de plannen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.