hockeyclub smhc telt kampioenen

Deze maand komt het einde van het hockeyseizoen inzicht. Bij hockeyclub SMHC zijn in de landelijke competitie een groot aantal overwinningen geboekt.

De volgende teams zijn als kampioenen in de landelijke hockeyklasse en regiocompetitie van de KNHB gehuldigd, Heren 1, Meisjes C1, Jongens C1, Meisjes E1 en Meisjes E2. Het is uniek in de geschiedenis van SMHC dat zoveel teams kampioen zijn geworden. Het bestuur van SMHC is dan ook bijzonder trots op de teams.

Dankzij een verbeterde aanpak in samenwerking met de Rabobank trainers faciliteiten, is er resultaat geboekt voor nu en in de toekomst. De aanpak van de trainersopleidingen en de trainersvaardigheden heeft dan ook zijn vruchten afgeworpen.

Volgend jaar heeft SMHC een 40 jarig jubileum. Het bestuur heeft samen met de vier overige sportverenigingen van Ramele een verzoek ingediend tot het beschikbaar stellen van een combinatiefunctionaris. Dit zou een unieke kans zijn om de trainingen en het trainerspakker te kunnen professionaliseren. SMHC is klaar voor de toekomst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.