heuven tijdelijk voorzitter scouting lemelerveld

Jos Heuven is tijdelijk de voorzitter van Scouting de Verbinding uit Lemelerveld. Heuven was al vicevoorzitter, maar neemt nu even de voorzittershamer van Femie van Munster over, tot er een definitieve vervanger is gevonden. Van Munster was sinds 2004 voorzitter, maar moest afscheid nemen doordat zij de maximale zittingsduur had bereikt.

Ook Herman van der Kolk, secretaris van De Verbinding, heeft vrijdagavond afscheid genomen. Van der Kolk begon als leider in de rol van Lange Doener, één van de fantasiefiguren uit het verhaal bij de jongste speltak. Sinds 2002 was hij actief als bestuurslid en van 2004 tot het moment van aftreden bekleedde Herman het secretariaat. Daarnaast was hij erg gedreven in het organiseren van de diverse acties en voorzag Herman alle deelnemers tijdens de Hemelvaartfietstocht van vers gezette koffie.

De vacature voor voorzitter van De Verbinding staat open en daardoor is de scoutinggroep hard op zoek naar mensen die een actieve bijdrage willen leveren aan de vereniging. Meer info op staging2.scoutingdeverbinding.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.