het is zomer bij bakker jorink

Echte Bakker Jorink zet drie weken lang een zomers brood in het zonnetje. Het enige wat je nog maar hoeft te doen is het op tafel zetten en bij de borrel of BBQ op te eten. Tot 9 juli maak je daarom ook kans op een Weber BBQ.

Bakker Jorink speelt in op de populariteit van het barbecueën en heeft een aantal nieuwe producten bedacht. Zo is er het Portugees Benfica. Een plat, rond, mediterraan brood gemaakt op basis van tarwe en olijfolie. Er is een variant met kaas en kruiden en een met olijven. Even in de olijfolie dippen en smullen maar. De tweede week maakt Jorink het Mama Mia Plukbrood. Dit Italiaanse brood is zo gebakken dat je stukjes eraf kunt plukken. En van 4 tot 9 juli haalt Jorink de Griekse zon in huis met het Fetabrood. Dit is een meergranenstokbrood waarin oregano en stukjes feta zijn verwerkt.

Als je het ‘Zomerbrood van de Week’ koopt krijg je een stempel op de stempelkaart. Na drie weken heb je drie stempels en is de kaart vol. Lever deze dan tot 9 juli in en maak kans op de BBQ of één van de drie Zomerbrood pakketten. De prijswinnaars worden in de winkel bekend gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.