herbert wint de wedstrijd van de week

Herbert heeft de laatste Intersport Schutte Wedstrijd van de Week van dit seizoen gewonnen. Herbert voorspelde samen met MVDV de 4-2 overwinning van SDOL op Mariënveld. Bij loting, die door onze blonde, steeds zwangerderdere en bovenal lieftallige assistente gedaan werd, kwam Herbert als winnaar uit de bus.

SDOL heeft in de nacompetitie geknokt voor wat het waard was om in de Vijfde Klasse te mogen blijven. En wat was het waard? Juist, een plek in de Vijfde Klasse. Een lastig seizoen werd door de Luttenbergers met een klinkende serie wedstrijden in de nacompetitie afgesloten.

Een paar velden verderop deed de andere Sallandse overblijver in de nacompetitie ook goede zaken. Heeten won van Heerde en promoveerde naar de Tweede Klasse. Volgend jaar dus drie Sallandse teams in de Tweede Klasse: Wijhe, Heino en Heeten.

Met al dit goede Sallandse voetbalnieuws sluiten wij hier op de redactie het seizoen van de Wedstrijd van de Week af. Wat rest is natuurlijk de hartelijke bedankjes aan Intersport Schutte, voor de prettige samenwerking. Deelnemers, ook bedankt… enne.. Schoapie… Het was de laatste wedstrijden wel erg stil rondom jouw voorspellingen.

Wie bang is voor verveling door de luwte die de Wedstrijd van de Week tijdelijk achterlaat, kan zich gaan inlezen in het wielrennen. Binnenkort gaat het Tourspel op deze site weer van start. Bonne chance!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.