heinoos echtpaar wandelt naar rome

Mieke en Willem Umback hebben afgelopen woensdag een wandeltocht van 2200 kilometer afgesloten. Het duo liep in verschillende etappes, in drie jaar tijd, naar Rome. Ze startten drie jaar geleden met het Pieterpad en besloten op de Pieterberg om in 5 etappes door te lopen naar de Sint Pieter in Rome.

In het voor- en najaar liep het stel telkens 14 dagen. Een route door België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland waar de Gothard pass werd genomen naar Italië. In Italië over de Povlakte, over de Apennijnen en na de Apennijnen werd overwegend de “Via Francigena”, het oude pelgrimspad naar Rome.

In Rome kregen ze in de Friezenkerk, direct naast het Vaticaan, hun Testimonium door de diaken van de Nederlandse kerkgemeenschap uitgereikt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.