Home / archiefcentraal / harm steg vv heino vrijwilliger van jaar

harm steg vv heino vrijwilliger van jaar

De band ‘Gans Anders’ had voor Harm een speciaal lied ingestudeerd. Ben Bol werd tweede in de verkiezing, Jan Spijkerman derde. Ook was er een bijzondere vermelding van de grote groep jeugdscheidsrechters (50) en daarbinnen het jeugdlid Daniel Vloedgraven.

VV Heino draait op ongeveer 450 vrijwilligers. Om de vrijwilligers voor hun inzet te danken, houdt Heino vrijwilligersavonden. De aanwezige vrijwilligers werden getrakteerd op een heerlijk feest met medewerking van de band ‘Gans anders’ en DJ Marcel Reimink.

Lees ook

Testlocatie in Raalte per 1 oktober gesloten

ZWOLLE – GGD IJsselland sluit per 1 oktober de testlocaties in Steenwijk en Raalte. “Je …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.