goeie opkomst voor domstad blazersensemble

Zeventig bezoeker trotseerden slechte weersverwachtingen en kwamen zondagmiddag af op het Domstad Blazersensemble. Het publiek werd dubbel beloond. Het bleef gelukkig droog en het klassieke gezelschap speelde hartverwarmend.

Het was werken voor de muzikanten daar in Luttenberg. Vooral de wind speelde het ensemble parten. Het achttal blies met tegenwind op hun hobo’s, klarinetten, hoorns en fagotten. Het omslaan van de bladmuziek bleek een onderneming waar veel wasknijpers aan te pas kwamen. Maar het gezelschap sloeg zich er dapper doorheen en trakteerden een dankbaar gehoor op werken van Mozart, Beethoven en Jonathan Dove.

Het ensemble staat onder leiding van dirigent Clemens Rosmulder. Hoewel de roots van het gezelschap in Utrecht liggen, hebben ze een Sallander in hun midden, hoboïst Bert Versteeg woont in Heino.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.