go ahead eagles wint van sv terwolde

In Terwolde Speelde GA Eagles woensdagavond weer het eerste oefenduel van het nieuwe seizoen. GA Eagles won met 6-0 van SV Terwolde.

Na 3 minuten kwam GA Eagles op een 0-1 voorsprong dankzij een penalty van Koen van der Biezen. Vlak daarna scoorde Gerritsen de 0-2. Na een halfuur spelen zorgde proefspeler Tcho Tcho Nzuzi-Makuno voor het derde doelpunt. Van der Biezen scoorde opnieuw een doelpunt en dat bracht de stand op 0-4. Voor de rust schoot Houtkoop het vijfde doelpunt erin.

In de tweede helft speelde GA Eagles minder. Na rust kwamen Jan Kromkamp, Joey Suk, Ruud Wellenberg, Yannick de Wit, Gersom Klok en Jarchinio Antonia in het veld. Antonia zorgde in de 56e minuut voor de 0-6. Vlak na de 0-6 raakte Yannick de Wit geblesseerd. De verdediger, vorig seizoen langdurig uitgeschakeld door een knieblessure, maakte een verkeerde beweging en moest naar de kant. Over de ernst van de blessure is op dit moment nog niets bekend.

Op 23 juli neemt Sallands XI het tegen GA Eagles op. De wedstrijd begint op 19.00 uur in Heeten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.