gewoon carolien kosmische energie 1

Elk mens kan, als hij relaxed is, verbonden zijn met de kosmos; de sterren, planeten, het universum. Iemand die energie doorgeeft aan anderen, is dat zeker. ‘Kosmische energie, lekker vaag,’ zeggen mensen dan. Mijn advies: niet oordelen, onderzoek het! Dus wat kan een mens met kosmische energie en hoe werkt dat dan?

Energie bestaat uit heel kleine deeltjes; atomen. De nog kleinere deeltjes in atomen heten elektronen (negatief geladen). In de kern van een atoom zitten (positief geladen) protonen en neutronen (geen elektrische lading). Op Wikipedia kun je duidelijke plaatjes vinden. Atomen die verbonden zijn met elkaar, heten moleculen. Een watermolecuul bestaat uit twee waterstofatomen en een zuurstofatoom; H2O. Als nog meer atomen verbonden zijn, krijgen ze een vorm. Hieronder een voorbeeld van de vorm van een enzym. In een vloeistof of gas bewegen de atomen meer, hebben ze meer ruimte en daardoor een hogere snelheid (trilling). De vorm van een gewoon mensenlichaam is daarom voor iedereen zichtbaar en een gas minder. Als je goede aandacht hebt, kun je van vormen de trilling horen, de vorm van atomen aan elkaar bekijken en soms voelen.

de vorm van het enzym Triosefosfaatisomerase, welke zorgt voor een goede energieproductie in ons lichaam ⇔ De streepjes zijn de verbindingen.

In de ruimte hebben ze bewezen dat er vele atomen, elektronen, protonen en neutronen vrij bewegen. Dit is de materie waaruit de aarde, de mens, zonnen, planeten en gaswolken bestaan. Een depressief persoon mist een aantal fijne stofjes in het hersengebied, die door middel van antidepressiva aangevuld kunnen worden. Dit kan ook dmv een goede afstemming op kosmische energie. Ik merk soms dat, verbonden met de kosmos en het lichaam van een depressief persoon, hele atoom- kettingen voor mijn ogen veranderen. Ook kan het zijn dat stofjes aan een lichaam gekoppeld worden die dan een deel van de spijsvertering versnellen. En andere mogelijkheden. Dit alles is moeilijk te bewijzen, maar de mensen voelen zich beter; daar gaat het om om! Jammer genoeg gaat het ook niet op ‘mijn’ commando, het gaat ‘vanzelf’. Ieder mens heeft een bepaalde mate van zelfgenezend vermogen.

Gebruik jij die bewust? Welke mogelijkheden heb jij met kosmische energie ervaren? Wil jij leren deze energie te gebruiken? Neem gerust contact op via info@carolienjonkman.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.