gewoon carolien gewoon mens

Tijdens een feestje praat ik met een bekende die ik lang niet heb gezien. Hij heeft mij via de kranten gevolgd. ‘Het mooiste aan je vind ik dat je gewoon met ons kletst.’ Ik ben verbaasd. Dus als je paranormale vermogens hebt, doe je –ook in je vrije tijd- anders dan gewoon? In elk geval lijkt de verwachting zo. Tijdens het sporten komt een mevrouw naar mij toe. Heb je nu geen last van al die energieën hier? De mevrouw heeft wel last, ze gaat daardoor niet meer naar feestjes. Ze wil graag in de praktijk komen. ‘Dat wordt dan wel na Ribs & Blues’. ‘Nee, ik word daar niet overspoeld door alle indrukken. Heb het juist vaak erg naar mijn zin.’

Veel mensen vinden het paranormale bijzonder en steeds meer mensen worden zich bewust dat ze bijvoorbeeld energieën of pijnen van andere mensen oppikken, wichelroede kunnen lopen, etc. De mevrouw had de heuppijn van haar moeder in haar lichaam en een klein kereltje voorzag op juiste wijze de nare ziekte van de buurvrouw en droomt nu van een vrachtwagen die op een bekende inrijdt. Ik ben blij dit kereltje en de mensen meer onderscheid in de verschillende soorten dromen, helderziendheid, empathie, telepathie en andere vermogens te mogen leren. Mensen hebben het dan soms over dat ze afgesloten willen worden van deze paranormale vermogens. Beter is ermee om leren gaan en integreren in het gewone dagelijkse leven. Paranormale vermogens zijn namelijk gewone menselijke vermogens. Een voorbeeld; Ieder mens kan voetballen en je kunt het ook nog verder ontwikkelen. Sommige mensen vinden het heel leuk en blijven hun hele leven voetballen. Anderen vinden het een ramp om zelfs al ernaar te kijken. Weinig mensen hebben het in zich om een Suarez of Messi te worden. Zo ook met een paranormale vermogens.

Sommigen hebben meer talent dan een ander, maar iedereen kan zich bewust worden. Bij voetbal is het eerst zorgen dat je de techniek onder de knie hebt, je lichaam onder controle en dan vanuit jezelf, samenspelen en liefst op een steeds hoger niveau. Bij paranormale vermogens geldt hetzelfde; je innerlijk leren kennen, de techniek en je lichaam onder controle brengen, oftewel eerst zelf bewust zijn en dan anderen van dienst zijn en zo kom je op een steeds hoger niveau met de voeten op de grond. Dat hogere niveau noemen ze dan zielsniveaus of goddelijke niveaus/krachten. Het Goddelijke integreren doet elk mens op zijn eigen manier, in zijn eigen tempo. Profvoetballer of paranormaal therapeut; gewoon mensen.

Wil je meer hierover weten, neem gerust contact op via info@carolienjonkman.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.