geslaagde leerlingenuitvoering amicitia

Op 24 juni hield Showkorps Amicitia haar jaarlijkse leerlingenuitvoering. De jongste leden van Amicitia traden hierbij zowel alleen als samen op. De blokfluitgroep, de leerlingen van het orkest, de slagwerkgroep en de minirettes lieten zien hoe leuk ze het vinden om bij Amicitia les te hebben.

De blazers van Amicitia kunnen les krijgen op trompet, bugel, trombone, hoorn en saxofoon. Voor de jongsten is er een tweejarige cursus blokfluitles + Algemene muzikale vorming. Je kunt hiermee al starten vanaf 7 jaar. Na deze voorbereiding is de overstap naar orkestinstrument wat makkelijker. Zowel de blokfluiters als de orkestleerlingen speelden verschillende liedjes solo en in groepjes.

Ook de slagwerkleerlingen toonden hun kunsten op de verschillende instrumenten waar zij les op krijgen. Niet alleen de kleine trom, maar ook de trio-trom, de bass drum, de bongo’s en zelfs een compleet drumstel werd ingezet om de leerlingen muziek te laten maken.

Dan was er de minirettegroep. Deze meiden van rond de 8 jaar dansten op het nummer Hello van Marting Solveig. Tot slot speelden alle leerlingen een gezamenlijk nummer: blokfluiters, koperen blaasinstrumenten, slagwerk en minirettes.

Na de vakantie starten er nieuwe lessen bij Amicitia. Bij verschillende onderdelen kunnen we nog nieuwe leerlingen plaatsen. Voor meer informatie kijk je op staging2.showkorpsamicitia.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.