geslaagd midzomerfeest voorbij

Het Midzomerfeest was weer een groot succes. Daarom wil de commissie iedereen bedanken die zijn of haar steentje aan het feest heeft bijgedragen. Dankzij de vele aanmeldingen van zowel de verkiezing van de Kei van Mariënheem, als de verkiezing van de Ondernemer van het Jaar, is het Midzomercomité in staat geweest om een mooie verkiezing op te zetten. De Kei van Mariënheem 2011 is Jo Jansman. Veldman is op de ondernemersmiddag van het Midzomerfeest uitgeroepen tot de Mariënheemse Ondernemer van 2011. Het Landbouwmechanisatiebedrijf sleept heel wat opdrachten binnen en verdient daarom ook de titel ‘Ondernemer van het jaar’.

De verkiezingen werden dit jaar voor de tweede keer gehouden, in 2010 liep het bouwbedrijf Hoogeslag met de titel weg.

Ben je nou items of zelfs kledingstukken verloren, dan kan je die ophalen bij Gerard Kuiper. Wel even contact opnemen natuurlijk, dat kan via 06-20003477. De items blijven maar twee weken liggen, daarna worden ze opgeruimd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.