gemeente wil joetse afstoten

Het college van burgemeester en wethouders heeft in haar onlangs gepresenteerde ‘perspectiefnota’ aangekondigd ongeveer 150.000 euro per jaar op gebouwenbeheer te willen bezuinigen. Het SP-raadslid wilde wel eens weten waar die bezuiniging vandaan moest komen en zette ambtenaren aan het werk. Het rapport waarin de aangekondigde bezuiniging staat, stelt dat “gebouwen die op de nominatie staan om afgestoten te worden, alleen nog maar noodzakelijk onderhoud krijgen”.

Mathijs Perton, raadslid voor D66, voelde de bui wat betreft de Joetse al wel hangen. Die voor Luttenberg echter niet: “Het sluiten van de gymzaal in Luttenberg overvalt mij.”

Van Kampen wilde weten welke gebouwen dat waren. In eerste instantie kreeg hij geen concreet antwoord op zijn vraag, maar een medewerkster van de gemeente liet de antwoorden in zijn optiek per ongeluk ontglippen. Volgens Van Kampen staan De Joetse in Raalte en de gymzaal in Luttenberg op de nominatielijst om afgestoten te worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.