feestelijke opening ivoor met open dag

De multifunctionele voorziening Ivoor in Raalte opent zaterdag 25 juni vanaf 12.30 tot 16.00 uur op feestelijke wijze haar deuren voor het grote publiek. De Open Dag biedt onder meer een warm welkom bij Koos Kinderopvang, Zozijn, Landstede en Trias Jeugdhulp, de organisaties die samen Ivoor vormen.

Ivoor staat voor zorg, opvang en onderwijs in een natuurlijke omgeving. Kinderen, jongeren en volwassenen die naast elkaar en met elkaar optrekken in een mooie groene leefomgeving met planten en dieren.

Het ‘Rondje Raarhoek’ leidt bezoekers op ludieke wijze over het Ivoor-terrein. KOOS Kinderopvang biedt binnen Ivoor kinderopvang en buitenschoolse opvang. Zozijn is onder meer aanwezig met zestien appartementen voor mensen met een verstandelijke beperking, een logeerhuis en dagbesteding (waaronder een atelier). Met drie leslokalen, direct naast de stallen, legt Landstede MBO de verbinding tussen theorie en praktijk voor een aantal opleidingen. Trias Jeugdhulp biedt binnen Ivoor dagbehandeling, ambulante hulp en trainingen aan kinderen.

Er zijn tal van leuke kinderactiviteiten tijdens de Open Dag, variërende van schminken tot pony-rijden. Bezoekers kunnen daarnaast diverse Sallandse hapjes proeven en genieten van een muzikale noot van de Melodies.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.