familiefietstocht met kunst theater en muziek

Fietsen door het buitengebied van de gemeenten Raalte, Deventer en Rijssen-Holten tijdens het Pinksterweekend. Op zeven bijzondere locaties van de 25 km lange fietstocht zijn werken van kunstenaars tentoongesteld. Sommige werken zijn speciaal voor de locatie gemaakt. Ook kan je naar het theater en genieten van live muziek.

Tijdens de fietstocht fiets je door de gezellige dorpen Okkenbroek, Lettele en Heeten. Het startpunt van de route is in Okkenbroek aan de Oerdijk. Maar je kan op elk willekeurig punt van de route opstappen. Bij het Noaberhuus in Okkenbroek zijn kunstwerken tentoongesteld van amateur-kunstenaars. Je kan hier je stem uitbrengen. De uitreiking van deze publieksprijs is op 13 juni om 16.00 uur. Ook is er op zaterdag, zondag en maandag live muziek van Ingrid Severens en Jan Roelofs.

Er is muziek, theater en kunst en dat allemaal te bereiken op de fiets. Op 11, 12 en 13 juni ben je van harte welkom om mee te fietsen. Voor meer informatie ga je naar staging2.kunstvanhiertotginder.nl

Voor ouders met kleine kinderen is er een verkorte route van 10 km. Deelnemen aan de fietstocht is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.