Home / archiefcentraal / extra autorodeo op perfect gazon

extra autorodeo op perfect gazon

Hans van Schooten moet haast wel zijn geschrokken toen hij een aantal sloopauto’s op zijn ‘perfecte’ grasveld zag staan. Naast de sloopauto’s staat een bord met daarop ‘Extra autorodeo Luttenberg op 2 juli’, uiteraard met het telefoonnummer van Van Schooten erbij. De auto’s blijven niet staan en er komt ook geen extra autorodeo, Hans wordt namelijk 2 juli 50 jaar.

Hans heeft een voortuin die groter is dan een voetbalveld. Hij is volgens zijn vrienden overdreven secuur en trots op dit enorme grasveld. Erop voetballen of erop lopen is dan ook den boze. Natuurlijk wordt hij daar geregeld mee geplaagd door zijn vrienden. Daarom hebben ze deze actie bedacht voor zijn verjaardag. Stiekem hopen zo dat hij op 2 juli vaak gebeld wordt.

De sloopauto’s zijn beschikbaar gesteld door Autobedrijf Kleinlangevelslo. De voortuin van de, bijna, 50-jarige is te vinden aan de Luttenbergerweg 68.

Lees ook

Zangeres Ellen Jannink overleden

DEN NUL/HEINO – Zangeres Ellen Jannink uit Den Nul is afgelopen dinsdagavond op 51-jarige leeftijd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.