estafetteboom per hummer naar elshof

Tijdens een gezellige en ontzettend drukke brunch op zondag 5 juni ging de estafetteboom vanuit Den Nul naar de Elshof. En nu met een wel heel bijzonder vervoermiddel: Een Hummer. In elke kern van de gemeente Olst-Wijhe wordt een echte boom geplant in het kader van het 10-jarig bestaan van de gemeente. Daarnaast wordt er een estafetteboom dit jaar van kern naar kern gebracht en hebben de kernen de mogelijkheid om een extra activiteit in het kader van ‘Olst-Wijhe 10 jaar’ te organiseren.

Tussendoor versieren de kernen de boom met kenmerken van de kern, waardoor er straks een boom ontstaat waar de hele gemeente op vertegenwoordigd is. Op zondag regende het waardoor de brunch op de Elshof in plaats van buiten tussen de twee bruggen plaatsvond in het dorpshuis. Het dorpshuis barstte uit zijn voegen door de grote hoeveelheid mensen. Het bleek dat het binnen dus net zo gezellig kon worden als buiten. Hier vond ook de overdracht van de boom plaats.

Op maandag 13 juni zal de boom, weer iets verder versierd, arriveren op Marle waar een gezellige brunch plaatsvindt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.