er zijn er net zoveel geslaagd als vorig jaar

Na de herkansingen zit er nog een fors slaaggroepje aan te komen. In ieder geval wordt duidelijk dat de slagingspercentages op zowel VMBO als HAVO/VWO op ogeveer hetzelfde niveau liggen als vorig jaar.

Op het VMBO slaagde 97 procent van de leerlingen die de basisberoepsgerichte leerweg volgden. Van de kaderberoepsgerichte leerweg van het VMBO slaagde 92 procent en 88 procent van de gemengd theoretische leerweg. Op de HAVO mag 81 procent van de leerlingen een diploma in ontvangst nemen. Op het VWO is dat 92 procent.

De VMBO-leerlingen van het Capellenborg kregen woensdag al bericht. Van de 77 leerlingen is 88 procent tot nu toe geslaagd. Vijf leerlingen kregen te horen dat ze definitief gezakt zijn, vier leerlingen gaan voor de herkansing.

De herkansingen op het Carmel en Capellenborg vinden allemaal volgende week plaats.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.