eerste oktoberfest dit jaar in marienheem

Wat het muziekprogramma betreft, is het voor het publiek mogelijk om op zaterdagmiddag te genieten van 100%.nl. Op de zaterdagavond speelt de band Manilla in de grote tent en zal de resident-dj draaien in de kleine tent. Tijdens de laatste dag van het Midzomerfeest, 19 juni, treedt de 3JS s’middags op en zal het feest afgesloten worden door de band Riverside.

Voor het publiek is het mogelijk om vrijdagavond, tijdens het Oktoberfest, een tafel te huren, maar dit is uiteraard niet vereist. De kosten voor een tafel, inclusief eten en bediening voor de eerste paar uur bedragen Vijftien euro per persoon. Tafels huren is mogelijk via staging2.midzomerfeest.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.