eerste groepen salland festival gearriveerd

De eerste dansgroepen van het Salland Festival zijn woensdag gearriveerd. Eén dag voordat het festival begint, zit ook het eerste optreden er al op. De dansgroep Ariki Rapa Nui, afkomstig van Paaseiland, heeft woensdagmiddag een optreden voor leerlingen van Carmel College verzorgd.

Vier muzikanten zorgden voor de melodie, de rest van de groep bevond zich al dansende op het podium. De officiële start van het festival is op donderdagmiddag. Dan staat de meedansmiddag op het programma.

Het Salland Festival is overigens nog steeds op zoek naar drie gastgezinnen. Aanmelden als gastgezin kan bij Jolinde Euren (0572-357163) of Claudia Wassing (0572-351250).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.