eerste avond van driedaagse afgelast

De eerste van drie avonden wandelen in Mariënheem is afgelast. Maandagavond zou de beginavond van de avondwandeldriedaagse zijn, maar de weersvoorspellingen deden de organisatie besluiten om die af te gelasten.

“We vonden het niet verantwoord om het door te laten gaan. De weersvoorspellingen waren zo slecht,” laat een woordvoerster weten. “Achteraf viel het weer mee, maar dat weet je nooit van tevoren.” De dinsdagavond en de woensdagavond van de driedaagse gaan wel gewoon door. Starten kan op beide avonden tussen 18.00 uur en 19.00 uur vanaf De Schalm.

De opening van het midzomerpad in Mariënheem, een nieuw wandelpaadje, is maandag overigens wel doorgegaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.