Home / archiefcentraal / een spetterend weekend in lemelerveld

een spetterend weekend in lemelerveld

In het weekend van 25 en 26 juni is het weer zo ver: Stichting Olé organiseert het gratis festival Lemelerveld SpetterT bij Natuurzwembad Heidepark. Een weekend vol muziek, theater, sport en spel voor alle leeftijden. De zaterdagavond staat volledig in het teken van muziek met de TienerBeachparty en daarna de Spetterparty met DJ Bart. De zondag biedt een uitgebreid programma voor jong en oud.

De zaterdagavond start met de Tiener Beachparty, van 6 tot en met 15 jaar, vanaf 19.30 uur, georganiseerd door Stichting Kulturhus de Mozaïek in samenwerking met Jongerensoos Jump Inn. Er zijn allerlei waterspelletjes en DJ Daniel Cents verzorgt de muziek. Voor de tieners is de muntprijs aangepast, 1 euro per munt en er wordt geen alcohol geschonken. Vanaf 21.30 zal DJ Bart de avond muzikaal aankleden terwijl je kunt genieten van een lekker drankje bij de beachbar.

Op de zondag staan veel verschillende activiteiten gepland. De dag begint om 11.00 uur muzikaal met een speciale Openluchtdienst die is georganiseerd door de Raad van Kerken en Con Amore. Een luchtig programma over water, waarbij het voorlezen van gedichten en verhalen wordt afgewisseld met zang. Ook kinderen zijn van harte welkom, zij mogen tijdens de viering lekker in het zand spelen! Het programma duurt uiterlijk tot 11.45 uur.

Om 13.00 start een fietstocht van door de omgeving van Lemelerveld. De route is af te halen vanaf 13.00 uur en het start- en eindpunt is Natuurzwembad Heidepark.

Vanaf 14.00 starten diverse activiteiten. Er is kindertheater van Speurnes Pet & Kek de spelletjesgek op het podium. Rondom het zwembad organiseert Kokkie Bikes tussen 14.00 en 16.00 uur een mountainbikeclinic voor kinderen van 9 tot en met 15 jaar. Opgeven kan via het formulier op www.lemelerveldspettert.nl en moet ingeleverd worden bij Kokkie Bikes aan de Kerkstraat. Heb je geen eigen mountainbike dan stelt Kokkie Bikes er deze middag één voor jou beschikbaar!

In en rond en in het zwembad organiseert Scouting Lemelerveld allerlei spelactiviteiten. Om 15.00 staat Zang- en muziekgroep ‘Nog Eentie’ uit Mariënheem op het podium om u te trakteren op een spetterend optreden. Vanaf 16.30 uur start de familiebarbeque. Vleespakketjes zijn verkrijgbaar op het festivalterrein.

Programma-overzicht:

Zaterdag 25 juni

19.30 uur – 21.30 uur Tiener Beachparty

21.30 uur Spetterparty met DJ Bart

Zondag 26 juni

11.00 uur – 11.45 uur Openluchtdienst i.s.m. de Raad van Kerken en gemengd koor Con Amore

13.00 uur Start Fietstocht

14.00 uur Speurneus Pet & Kek de spelletjesgek (kindertheater)

14.00 uur – 16.00 uur Mountainbike Clinic i.s.m. Kokkie Bikes

14.00 uur Spelactiviteiten i.s.m. Scouting Lemelerveld

15.00 uur Zang- en Muziekgroep ‘Nog Eentie’ uit Mariënheem

16.30 uur Familie Barbecue

19.00 uur Afsluiting

Lees ook

N35 tussen Nijverdal en Wierden vrijdagnacht afgesloten

REGIO – In verband met onderhoudswerkzaamheden is de N35 tussen Nijverdal en Wierden op vrijdag …

Home / archiefcentraal / een spetterend weekend in lemelerveld

een spetterend weekend in lemelerveld

In het weekend van 25 en 26 juni is het weer zo ver: Stichting Olé organiseert Lemelerveld SpetterT bij Natuurzwembad Heidepark. Een weekend vol muziek, theater, sport en spel voor alle leeftijden. De zaterdagavond staat volledig in het teken van muziek met de TienerBeachparty en daarna de Spetterparty met DJ Bart. De zondag biedt een uitgebreid programma voor jong en oud.

De afgelopen weken is er door een grote groep vrijwilligers hard gewerkt aan het verharden van het toegangspad en het bouwen van het vaste podium (gesponsord door Foreco en Acon). De organisatie van het jaarlijks terugkerend festival wordt hiermee flink vergemakkelijkt. Ook dit jaar is het weer gelukt om een gevarieerd programma samen te stellen dat geschikt is voor jong en oud.

De zaterdagavond is traditioneel opgedeeld in een gedeelte voor de tieners vanaf 19.30 uur en vanaf 21.30 zal DJ Bart de avond muzikaal aankleden terwijl u kunt genieten van een lekker drankje bij de beachbar.

Op de zondag staan veel verschillende activiteiten gepland. De dag begint om 11.00 uur muzikaal met een speciale Openluchtdienst die is georganiseerd door de Raad van kerken en Con Amore. Om 13.00 start een fietstocht van door de omgeving van Lemelerveld. Vanaf 14.00 starten diverse activiteiten. Er is kindertheater van Speurnes Pet & Kek de spelletjesgek op het podium, Rondom het zwembad organiseert Kokkie Bikes een mountainbikeclinic [opgeven via…] en rond en in het zwembad zijn er allerlei spelactiviteiten door Scouting Lemelerveld. Om 15.00 staat Zang- en muziekgroep ‘Nog Eentie’ uit Mariënheem op het podium om u te trakteren op een spetterend optreden. Vanaf 16.30 uur start de familiebarbeque.

Zaterdag 25 juni

19.30 uur Tiener Beachparty

21.30 uur Spetterparty met DJ Bart

Zondag 26 juni

11.00 uur Openluchtdienst i.s.m. de Raad van Kerken en gemengd koor Con Amore

13.00 uur Start Fietstocht (gratis deelname, geen aanmelding nodig)

14.00 uur Speurneus Pet & Kek de spelletjesgek (kindertheater)

14.00 uur Mountainbike Clinic i.s.m. Kokkie Bikes

14.00 uur Spelactiviteiten i.s.m. Scouting Lemelerveld

15.00 uur Zang- en Muziekgroep ‘Nog Eentie’ uit Mariënheem

16.30 uur Familie Barbecue

19.00 uur Afsluiting

Lees ook

N35 tussen Nijverdal en Wierden vrijdagnacht afgesloten

REGIO – In verband met onderhoudswerkzaamheden is de N35 tussen Nijverdal en Wierden op vrijdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.