Home / archiefcentraal / duizenden mensen maken kennis met ivoor

duizenden mensen maken kennis met ivoor

Ivoor, een combinatie van een bedrijf met meerdere maatschappelijke functies, is zaterdag goed uit de startblokken gegaan. Duizenden mensen kwamen zaterdagmiddag naar de Raarshoekweg om een kijkje te nemen in de multifunctionele voorziening.

De instelling werd officieel geopend met het planten van vier bomen, die staan voor de vier partners (Kinderopvang Salland, ZoZijn, Landstede en Trias Jeugdhulp) van Ivoor. Publiek kon door een ‘Rondje Raarhoek’ kennismaken met de vier deelnemende organisaties en een Sallandse proeverij. Daarnaast waren er diverse activiteiten voor kinderen.

Meer informatie over Ivoor is op www.ivoorraalte.nl te vinden.

Lees ook

Speculaasactie van PCA Kwiek

RAALTE – De handbalsters van PCA Kwiek in Raalte gaan maandag 25 oktober vanaf half …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.