duidelijkheid over zalencentrum wesepe

Op 30 juni organiseert het bestuur van Plaatselijk Belang Wesepe een bijeenkomst over de ontwikkelingen aangaande het Zalencentrum Wesepe.

Tijdens het kernenbezoek in Wesepe op 2 november 2010 heeft het college van B&W van Olst-Wijhe aangekondigd het beheer van het Zalencentrum Wesepe te willen overdragen aan de plaatselijke bevolking. Op die wijze kan deze accommodatie worden behouden voor onder andere de maatschappleijke activiteiten.

Namens de bevolking heeft Plaatselijk Belang Wesepe overlegd met B&W over de voorwaarden. Tevens is onderzoek gedaan naar een vorm waarin het beheer het beste kan plaatvinden.

Er zal tijdens de bijeenkomst informatie worden gegeven c.q. verantwoording worden afgelegd, over wat tot nu toe is gedaan om deze horecagelegenheid voor Wesepe te behouden en per 1 januari 2012 over te dragen aan de plaatselijke bevolking.

Ook zal Plaatselijk Belang Wesepe dan de mogelijk toekomstige beheercommissie voor het Zalencentrum Wesepe voordragen. Deze informatiebijeenkomst wordt gehouden in het Zalencentrum Wesepe en begint om 20.00 uur. Iedereen is welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.