Home / archiefcentraal / drukte en spektakel bij judokampioenschappen

drukte en spektakel bij judokampioenschappen

Veel deelnemers en toeschouwers hebben afgelopen zondag genoten van een judosportspektakel, tijdens de Sportschoolkampioenschappen in Olst. De eigenaar van de judoschool, Edo Zeën kreeg voor zijn zestigste verjaardag 60 rode rozen van alle 60 judoka’s. De laatste roos werd door Edo’s kleinkind overhandigd.

In een volle sporthal De Hooiberg kon iedereen kennismaken met de sport. De Jolly Jumpers, gaven voorafgaand aan de kampioenschappen, een doldwaze komische trampolinedemonstratie. Na de demonstraties mochten de judoka’s hun kunsten op de judomat vertonen.

Lees ook

Blog Aaltje Booijink-Jonkman: Wees zuinig met energie!

Ken je de kreet nog? In de jaren 70 werd opgeroepen om verstandig en zuinig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.