draag jij je steentje bij als vrijwilliger

De gemeente Raalte organiseert dit jaar een verkiezing voor vrijwilliger van het jaar 2011. Ken je iemand die deze verkiezing moet winnen of ben jijzelf de vrijwilliger van het jaar 2011, download dan snel het formulier op staging2.vrijwilligerswerkraalte.nl en stuur dit naar mkorterik@landstede.nl

De gemeente organiseert de verkiezing in het kader van het Europees jaar van het vrijwilligerswerk. Iedereen die een steentje bijdraagt aan het vrijwilligerswerk in de gemeente maakt kans op de benoeming ‘Vrijwilliger van het jaar’. Soms wordt er geweldig vrijwilligerswerk verricht door een team van vrijwilligers, het is dus ook mogelijk om een team van vrijwilligers in het zonnetje te zetten.

Het formulier kan tot 19 juni worden opgestuurd. De winnaar of het winnende team wordt aangemeld voor de Overijsselse Vrijwilligersprijs 2011. Deze uitreiking vindt plaats op 24 september tijdens het Vrijwilligers Festival in Zwolle.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.