dijk van een afsluiting van dijk van een renb

Ribs & Blues 2011 zit er op. Maandagavond waren de slotakkoorden voor De Dijk. Wat een optreden weer. Van der Lubbe en de zijnen trokken de Domineeskamp nog eens weer helemaal vol. Tegen 18.00 uur gingen de ouders met kinderen huiswaards. Wie nog zin had, bleef hangen, maar ook opvallend veel nieuwe aanvoer kwam naar het centrum van Raalte.

Eigenlijk hebben we zo kort na het optreden helemaal geen zin in een recensie-achtig stuk. We hebben een paar foto’s gemaakt voor de herinnering. En die saxofoonsolo, die herinneren we ons ook zonder foto wel…

En het officiële slotartikel – met foto’s van de hele mandag – krijgen we later vanavond wel weer van de organisatie. Met bezoekersaantallen en zo. Gokje wagen? 30.000 over het hele festival.

O ja, nog even over de Earring en Caro Emerald. Het was ons zaterdag wat mis gegaan met de foto’s. Alex Witteveen zond ons er nog een paar toe. Dank daarvoor. Zonde om ze te missen, dus even in het dossier onder dit verhaal naar het artikel over hun optreden zoeken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.