die stem van caro emerald is wel weer oke

Caro Emerald beleefde in Raalte haar debuutoptreden na een stembandprobleem. Dus had ze er zin in. Volle bak stortte zich op het optreden en had misschien daarom ook iets meer van het publiek verwacht, dat wat rustigjes mee stond te deinen op de heerlijke muziek van Emerald.

Met “Heej Achterhoek, ik dacht dat jullie altijd zo hard schreeuwden” gaf ze aan het publiek toch wat tam te vinden. “Wat? Geen Achterhoek? Salland? Ja, ik heb een kennis in de Achterhoek en dan denk je dat alles de Achterhoek is”, redde ze zich er niet helemaal uit.

Caro Emerald trok haar optreden (drie kwartier) niet echt vlot. Waar dat aan lag? Niet aan de energie die ze er in stopte. Ook niet aan het publiek voorin de zaal dat alle nummers woord voor woord meezong. En al helemaal niet aan de kwaliteit van Emeralds stem. Tjonge, die was wel weer in orde na twee maanden verplichte rust.

Zou het komen omdat het merendeel van het publiek voor de Golden Earring was gekomen? Of maakt Caro Emerald gewoon wat meer lekkere luistermuziek waar je niet tussendoor gaat staan hossen en schreeuwen?

Hoe dan ook, we hebben genoten van de muziek. Wat jullie?

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.