Home / archiefcentraal / dibo biljarters vierde op nk

dibo biljarters vierde op nk

De biljarters van BV The City Dibo zijn zondag vierde geworden op het NK in Vlaardingen. De poulewedstrijden op zaterdag werden alle drie glansrijk gewonnen. Zondag volgde de kruisfinale, die werd nipt verloren.

Een strijd om de derde plaats volgde, maar ook die ging helaas op in verlies. Toch kunnen Peter Kral uit Deventer en Glenn Grolleman, Dennis Valk en Ramon Grolleman uit Broekland stellen dat zij vierde zijn geworden op het NK voor de Nederlandse jeugd.

Lees ook

Bijplaatsen korhoenders op de Sallandse Heuvelrug gaat door

ZWOLLE – In totaal gaat het 300.000 euro kosten: Staatsbosbeheer mag de komende vijf jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.