de nachtwacht op klompen

Na drie jaar werk vormen 30.000 beschilderde klompjes samen de Nachtwacht. De klompenreplica is vier bij zes meter groot en heeft al aardig wat van de wereld gezien, maar is nog nooit in Luttenberg geweest. Iedereen krijgt natuurlijk de kans om het klompenmozaïek van de Nachtwacht te bekijken.

Ter ere van het 100-jarig bestaan presenteert Dijkman Klompen Atelier op 4 en 5 juni een open huis. Martin Dijkman, die drie jaar lang samen met vrijwilligers werkte aan de Nachtwacht van klompen, laat deze twee dagen zien hoe je klompen maakt en organiseert extra activiteiten voor jong en oud.

Burgemeester Piet Zoon is op 4 juni aanwezig bij het open huis. Om 11.00 uur zal hij een officiële handeling verrichten. Wat die precies inhoudt blijft nog even een verrassing. ‘’ Maar het staat wel in het teken van het honderdjarig bestaan van het klompenatelier”, vertelt Martin Dijkman.

Het open huis duurt beide dagen van 10.00 uur tot 16.00 uur. Er wordt voor koffie en koek gezorgd. Voor de kinderen is er een leuke verrassing. Je vindt het klompenatelier aan de Lemelerweg 22. Voor meer informatie over de Nachtwacht op klompen ga je naar staging2.klompenmozaiek.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.