Home / archiefcentraal / dauwpop wel kater geen rottige nasmaak

dauwpop wel kater geen rottige nasmaak

Het was vanmorgen best even pittig wakker worden voor de bezoekers van Dauwpop. Wie eenmaal de ogen open had, kwam waarschijnlijk tot de conclusie dat de kater van gisteren geen vervelende nasmaak heeft. Donderdag, Dauwpop: Wat een feestje zeg!

Een beste bult topmuziek, ontzettend lekker weer, nul wanklanken (behalve van die Tiroler zanger op het Enge Bos podium dan) en een feestje dat talloze ongekende hoogtepunten beleefde. Met namen als The Cult, Triggerfinger en DeWolff hoef je je over de muziek geen moment zorgen te maken. Het weer, het pilsje en het publiek… ach… wat een geklets ook. Het was gewoon een mooi feest. Zie de foto’s. De scherpe foto’s werden gemaakt door Robert-Jan Vissers, de onscherpe door eh… geen idee. Toch bedankt!

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.