dansgroepen laten gemeentehuis bewegen

Een vrolijke en fleurige boel, maar daarnaast ook een cultureel verantwoorde boel. We praten over het gemeentehuis van Raalte, afgelopen donderdagmiddag. De deelnemende dansgroepen aan het Salland Festival werden traditiegetrouw in het ambtshuis welkom geheten.

En hoe vaak zien we burgemeester Piet Zoon dansen? Juist, ongeveer één keer per jaar. En dat is tijdens deze bijeenkomst in het gemeentehuis. Ook dit jaar liet de burgervader zich weer verleiden tot deelname aan een dans.

Net als voorgaande jaren werden alle groepen in het gemeentehuis voorgesteld, niet alleen aan de bezoekers. Ook aan elkaar. Elke groep deed een dans en mocht andere groepen daar in meenemen. Culturen mengen zich in elkaar, waardoor de verbondenheid onstaat. Ze spreken elkaars mondelinge taal misschien niet, maar als het op dansen aankomt, dan verstaan ze elkaar verrekte goed.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.