daggenvoorde steekt tennisdames in het nieuw

Bouwkundig Advies en Tekenbureau Daggenvoorde heeft het dames-donderdag competitieteam van TV Lettele in een nieuw tenue gestoken. “Met dit tenue krijgt het team de uitstraling die het verdient”, aldus Tonny Daggenvoorde, de eigenaar van het bureau.

TV Lettele is blij met het initiatief van de tenuesponsor, want dit geeft naar eigen zeggen blijk van een grote betrokkenheid bij de club. Het geeft volgens de vereniging ook aan dat de club leeft en een belangrijke rol vervult in de lokale en regionale gemeenschap.

Wil je kennismaken met de tennisclub in Lettele, kijk dan op staging2.tvlettele.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.