cursus veilig internetten in de bibliotheek

Bibliotheek Raalte gaat een cursus ‘Veilig internetten’ aanbieden. In vier middagen leer je je computer beschermen tegen spam, virussen en andere onveilige zaken op internet.

Surfen op internet is een ideale manier om informatie te zoeken. Goede bescherming is ook aan te raden. De cursus en het boek bevatten duidelijke uitleg en oplossingen om je computer op een eenvoudige manier te beschermen tegen spam, virussen en andere onveilige dingen van het internet.

Op 10, 17, 24 en 31 oktober van 14.00 tot 16.00 uur wordt de cursus gegeven op de eerste verdieping van de bibliotheek. De cursus en het boek kosten 35 euro. Je krijgt tijdens de cursus ook koffie en thee. Opgeven kan via g.westinga@bibliotheekraalte.nl of 0572-363639. Het opgaveformulier kan je downloaden via staging2.bibliotheekraalte.nl of ophalen bij de bibliotheek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.