crt geeft een snok aan de tourstart

Elke wielrenner wil ooit de magische Mont Ventoux beklommen hebben. Elk kind vindt het machtig om met een BMX-fietsje over een crossbaan te scheuren. Wie vindt het geen uitdaging in een tijdritje zijn krachten met anderen te meten? Dit alles, en nog veel meer is mogelijk op 2 juli. De wielervereniging CRT Raalte heeft naast de Tourstart op Salland Centraal, ook veel andere fietsuitdagingen.

Het programma begint vanaf 14.00 uur. De tour-, ren- en crossafdeling van de vereniging hebben de handen ineen geslagen om voor iedereen iets te bedenken. Rond de klok van 16.00 uur wordt de finish van de eerste Touretappe verwacht. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen de aanwezigen op een groot TV-scherm dan met eigen ogen zien wie de eerste gele trui krijgt. Ook wordt dan de winnaar bekend gemaakt van de eerste etappe van het Tourspel.

CRT is met Salland Centraal een samenwerking begonnen in de vorm van dat Tourspel. Voor de koploper na de eerste dag is er een prijs te winnen. Dit is een Rabo wielerpak, beschikbaar gesteld door Rabo Salland. Voorwaarde is dat de winnaar aanwezig is tijdens de bekendmaking van de prijzen. Als die er niet is, is de prijs voor de volgende.

De middag heeft als motto ‘CRT geeft een snok aan de Tourstart’. ‘Er een snok aan geven’ is een wielerterm die uitdrukt dat een wielrenner er nog een schepje bovenop gooit. Dit motto gebruikt de CRT het gehele jaar 2011 om het vrijwilligerswerk in de vereniging in het zonnetje te zetten.

Tijdens de Tourstart is er heel wat te doen bij het wiellerpak van CRT. Denk aan een klokloze tijdrit op je eigen fiets. Scheuren met een BMX-fiets over de crossbaan. Het is ook een uitdaging om de Mont Ventoux te beklimmen, gelukkig is het wel een virtuele beklimming op een ergotrainer. Zoek je nog een uitdaging dan is de clinic Bootcamp van Vital Centra wel wat voor jou. Voor alle problemen met je fiets kan je een praatje maken met de mechaniker van RSE Cyclingteam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.