Home / archiefcentraal / communiceren belangrijk voor vrijwilligers

communiceren belangrijk voor vrijwilligers

Communiceren, dat doen we allemaal en elke dag weer. Thuis op het werk, maar ook als vrijwilliger. Tijdens de bijeenkomst op 27 juni van de Vrijwillige Thuiszorg werd er door psycholoog Egbert van Foeken op speelse wijze de theorie doorgenomen. De vrijwilligers konden met kleine oefeningen ervaren wat er allemaal speelt in het contact met de ander.

Jaarlijks organiseert de Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel, voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg een themabijeenkomst voor al haar vrijwilligers. Met als doel de vrijwilliger kennis te geven die hem kan ondersteunen bij de werkzaamheden als vrijwilliger.

Wil jij ook vrijwilligerswerk doen bij de Vrijwillige Thuiszorg? Dan kan je contact opnemen met 0548-638830 of via info@vrijwilligethuiszorg.nl

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.