college gaat respectloos om met groene ruimte

“Vorige week tijdens de raadspleinsessie bleek maar weer eens hoe onbezonnen en respectloos het Raalter college omgaat met de groene ruimten, in dit geval die van Lierderholthuis,” bekritiseert Raaltenaar Hans de Kort.

We krijgen geregeld ingezonden brieven binnen van de heer De Kort. Weinig goeds heeft hij over voor het beleid van het Raalter college. Tot op de kleinste zaken heeft de Raaltenaar wel wat punten van kritiek, maar we moeten hem nageven dat hij zijn standpunten zorgvuldig beargumenteert. Of je het er mee eens bent, of niet. Daarom bieden we De Kort een podium. Net als we gemeente Raalte een podium bieden.

In deze ingezonden brief haalt De Kort het groenbeleid van Raalte aan. Overigens een thema waarover hij zich vaker laat horen. Het Raalter college heeft plannen in Lierderholthuis een voetpad aan te leggen voor de verbinding tussen de nieuwbouw en de dorpskern. Een probleem: op de plaats waar het voetpad moet komen, staan een paar eiken in de weg. De Kort vindt het te ridicuul voor woorden dat de gemeente de eiken wil kappen, in plaats van het voetpad achter de bomen aan te leggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.