classic en cabrio rit richting duitsland

De Ronde Tafel 175 Hellendoorn/Nijverdal houdt op zondag 26 juni voor de zesde keer haar succesvolle ééndaagse toertocht voor klassieke auto’s en cabrio’s. Dit jaar zullen zij, toerend door het mooie Twente, de grens oversteken richting Duitsland.

Zoals je ondertussen van hen mag verwachten, hebben zij weer enorm hun best gedaan om een mooie route uit te zetten over de schitterende wegen en langs de mooiste plekjes welke deze regio rijk is.

De Ronde Tafel is een serviceclub van jonge ondernemers en organiseert deze Classic & Cabrio rit om geld in te zamelen voor een goed doel. Dit doel wordt bepaald door één van de deelnemers. Wilfred Beuker van het organiserend comité: “De deelnemers vullen een goed doel, met daarbij een korte omschrijving in op het inschrijfformulier en aan het eind van het evenement wordt uit alle ingevulde formulieren één goed doel getrokken waar de opbrengst van deze dag naartoe zal gaan.”

Om de toertocht te rijden is geen ervaring vereist, de route zal eenvoudig via het bol-pijl systeem worden gereden. Bij de start zullen verschillende foto’s worden uitgereikt, die onderweg opgezocht dienen te worden. Als indicatie voor de gemiddelde snelheid kan 40 km per uur worden aangehouden.

De start van de eerste etappe is om 10.00 uur bij Bistro “De Oale Sté”te Nijverdal. Na een mooie route langs prachtige bezienswaardigheden zullen wij onderweg om 13.00 uur lunchen. Vervolgens zal de laatste etappe worden gereden. De finish vindt plaats om 16.00 wederom bij Bistro “De Oale Sté” waarna, nadat een ieder is gearriveerd de prijsuitreiking plaats zal vinden.

Mocht je onderweg stil komen te staan, Auto Aaltink zorgt ervoor dat je auto keurig op de door jouw aangegeven locatie worden teruggebracht.

Het inschrijfgeld voor deze Classic & Cabrio rit bedraagt 90 euro per equipe (2 personen). Dit is inclusief koffie en krentewegge bij de start en een lunch onderweg. Inschrijven kan via de site van de ronde tafel Hellendoorn / Nijverdal: staging2.rt175.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.