carmelrunners brengen cheque voor kenia

Een groep hardlopers van de Carmelrun heeft vrijdagmorgen een cheque van 1500 euro naar het Carmel College Salland in Raalte gebracht. Met onder andere dit geld gaat een groep leerlingen elke twee jaar naar Kenia, niet alleen om te kijken hoe het leven van een Keniaanse scholier eruit ziet, ook om te helpen in de opbouw.

De Carmelrun vindt dit jaar voor de vierde achtereenvolgende keer plaats. Een team van medewerkers van Stichting Carmelcollege, waaronder 12 Carmel scholen vallen, gaat hardlopend of fietsend non-stop ruim 175 kilometer afleggen om een geldbedrag in te zamelen het Kamunyak Children Home in Kenia. Een deel van de opbrengst gaat naar de Afrikaprojecten van Carmel College Salland.

De route startte op donderdagavond om 22.00 uur vanaf het bestuursbureau in Hengelo. Vervolgens maakten de deelnemers een lus door heel Twente en Salland. Onderweg werden er tussenstops gemaakt bij Carmel College Salland en Sg. Twickel in Hengelo.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.