carmel ontvangt cheque voor kenia project

Op 24 juni rond 8.15 uur komen in alle vroegte de lopers, fietsers en begeleiders van de Carmelrun, een sponsorloop voor Afrika, aan in Raalte. De laatste kilometers zal een groep leerlingen zich bij de Carmelrun voegen. Rond half 9 arriveren de lopers bij Carmel College Salland, waar zij door alle eerste- en tweedejaars leerlingen van het VMBO en Praktijkonderwijs worden opgewacht. De school krijgt namelijk een cheque aangeboden door het Kenia Project. Om weer even op energie te komen krijgen de Carmelrun-deelnemers ontbijt en vertrekken weer rond 10.00 uur.

Elke twee jaar gaat een groep leerlingen van het Praktijkonderwijs en het vmbo naar Kenia. De leerlingen zien daar hoe het leven van een Keniaanse scholier eruit ziet. Van tevoren organiseert de groep diverse acties om geld in te zamelen voor het goede doel, de Keniaanse Oasisschool.

De Carmelrun vindt voor de vierde keer plaats. Een team van medewerkers van het bestuursbureau van Stichting Carmelcollege zal hardlopen of fietsend non-stop ruim 175 kilometer afleggen om een flink geldbedrag in te zamelen voor het Kamunyak Children Home in Kenia.

De route start op 23 juni om 22.00 uur vanaf het bestuursbureau in Hengelo. Vervolgens maken zij een lus door heel Twente en Salland. Onder Onderweg wordt er een tussenstop gemaakt bij Carmel College Salland en Sg. Twickel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.