bunkers van de ijssellinie weer even open

De bunkers van de IJssellinie in Olst zijn in juli weer open. Twee maanden lang kan je elke woensdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur de bunkers bekijken. In juli en augustus is er ook een gids aanwezig die je zal rondleiden door het hospitaal en de commandobunker op het landgoed de Haere. De gids weet alles over het ontstaan van deze bijzondere verdedigingslinie, in de vijftiger jaren van de vorige eeuw.

Op 2 juli gaan de bunkers weer open. Ook de bunker in Welsum zal deze dag open zijn. Komt de rondleiding niet uit, dan kan je vragen om een ander tijdstip. Ook voor groepen groter dan 10 personen kan je een mail sturen naar rondleiding@ijssellinie.nl of 0651417240.

Meer informatie over de bunkers vindt je op staging2.ijssellinie.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.