brekkn op rodeo luttenberg

Dat was afgelopen zondag weer lekker brekk’n op autorodeo Luttenberg. Talloze krotten van wagens werden in een paar uur tijd (vaak slechts enkele minuten) nog verder afgeragd. Ach, het weer was lang zo gek nog niet, dus de toeschouwers en hun potjes bier vermaakten zich opperbest.

Op de vlakte was het Lode uit Lemelerveld die in de lichte klasse won. De zware klasse werd gewonnen door Danny Langevoort en Peter Nijboer sleepte de eerste prijs in de superzware klasse in de wacht.

Twee deelnemers konden niet starten. De auto’s van Youri Holtmaat en Han van Breen redden de startstreep niet. Laatstgenoemde wilde de vorige auto van een Salland Centraal-redacteur kapotrijden, iets wat hem vooraf al afgeraden werd. De auto hielp hem in dit advies.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.