Home / archiefcentraal / bouw wijhese appartementen start in juli

bouw wijhese appartementen start in juli

In het appartementengebouw komen 48 huurappartementen, variërend in grootte en prijsklasse. Eind 2011 biedt SallandWonen 32 appartementen aan voor de verhuur via het reguliere aanbodmodel. JP van den Bent stichting neemt 16 appartementen af voor huisvesting van haar cliënten en tevens twee van de 12 bungalows. SallandWonen biedt vier bungalows aan voor de verhuur en zes voor de verkoop. De verkoop van deze zes bungalows is reeds gestart.

De bungalows hebben een uitermate prettig leefklimaat voor ouderen of mindervalide, door wonen en slapen op de begane grond in combinatie met de besloten tuin. De oplevering van de bouw van de appartementen en bungalows is gepland op najaar 2012.

Lees ook

KrachtvanSalland-cheque: extra budget voor lokale initiatieven

REGIO – Nieuwe aanvragen voor het 4D-budget van de provincie Overijssel zijn welkom tot 8 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.