blues houden natuurlijk de boventoon

De dag begon met de Veldman Brothers die de terechte festivalopener waren na het winnen van de bluespoll. Andere hoogtepunten waren onder andere Ben Prestage die een fantastische one-man-show neerzette, onze oosterbuur Henrik Freischlader, 24 Pesos uit Londen en natuurlijk legende John Mayall die ondanks zijn hoge leeftijd (al bijna 80!) ruim een uur lang wist te boeien. Ondanks dat er dit jaar voor het eerst twee podia waren, naast de vertrouwde tent ook een open air stage, wist iedereen de weg goed te vinden en was het overal gezellig druk.

Ook in de Kids Corner en Adventureland was er genoeg te beleven. Vanaf het moment van opening stonden de kids letterlijk in de rij om door de nieuwe banen heen te stormen, op de bungee-trampoline te springen en een nieuw record te halen met het kratten stapelen. Gelukkig is er nog een dag..

En laten we vooral ook niet de theateracts vergeten. Op het moment dat je een witte piano door het publiek zag gaan met daar bovenop een ballerina moest je toch wel even in je ogen wrijven om zeker te weten of je het goed zag.

Gelukkig is het allemaal nog niet afgelopen, maandag – vandaag – de tweede en laatste dag van Ribs & Blues 2011. Laat je niet afschrikken door het weer. In de grote tent is er ook genoeg ruimte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.