blijf mobiel beurs drukker dan verwacht

De Blijf Mobiel Beurs trok op donderdagmiddag veel meer bezoekers dan verwacht. Henk Koops, organisator van de beurs, verwachtte rond de 400 mensen, uiteindelijk waren er zo’n 700 mensen op de beurs aanwezig. Het was zelfs zo druk, dat ze volgend jaar moeten verhuizen naar een andere locatie.

Dit jaar werd de Blijf Mobiel beurs nog gehouden in Bar & Brasserie Zwakenberg, alle zalen waren in gebruik. Door de drukte steeg de temperatuur ook in de zalen. Er stonden 26 stands die verschillende dingen op gebied van mobiliteit aanboden. Rollators, scootmobielen en fietsen, maar ook aan de lichamelijke klachten werd gedacht. Zo stond de mobiele hoortest bus van Beter Horen klaar, waar de mensen hun echte hoorleeftijd konden checken. Het testen van nieuwe scootmobielen mocht ook niet ontbreken en misschien is een traplift wel handig voor in huis, ook daar werd aan gedacht.

Om de verkeersbordenkennis van de aanwezigen te testen kreeg iedereen een formulier. Hierop stonden een aantal nummers die refereerde aan een verkeersbord dat op de beurs stond. Op het formulier kon de betekenis van het bord worden ingevuld. De formulieren konden tot 16.00 uur ’s middags worden ingeleverd. De winnaar krijgt een nieuwe fiets die aangeboden wordt door Kruiper.

De hele middag was er een straattheater op de beurs. Twee vrouwen, één verkleed als een ouder dame en één als een jonge meid, speelden na wat er mis kan gaan tussen ouderen en jongeren in het verkeer. Zo kregen ze een botsing tussen een scootmobiel en een fiets. Ze gingen behoorlijk tegen elkaar tekeer. Sommige bezoekers schrokken wel even, ze dachten namelijk dat het echt was.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.