bixiewedstrijden in broekland

Ieder jaar organiseert de ponyclub de Horstruiters bixiewedstrijden, deze werden dit weekend gehouden aan de Pleegsterdijk te Broekland. De jonge amazones en ruiters kunnen bij bixie ervaring opdoen om later mee te starten op grotere concoursen.

Op deze wijze raken zij gewend aan de entourage rondom een concours. Binnen de bixie is er een aantal categorieën; de makkelijkste is de aa, de middelste is de a en de moeilijkste klasse is de B1. Bij het bixie springen en de bixie vaardigheid zijn er twee klasse aa en a.

Je mag meedoen vanaf 6 jaar tot en met je 13de jaar.

Zondag had iedereen prijs, iedereen ontving een mooie rozet van deelname en er was een verloting met prijzen, deze waren beschikbaar gesteld door firma Roeke uit Lierderholthuis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.